Over Milner

Lekker pittig
Houd je van een smaakvolle en pittige kaas? Dan passen de lekkere kazen van Milner bij jou! 
Milner op je brood is eigenlijk net zo logisch als kiezen voor een glas halfvolle melk. Milner wordt namelijk gemaakt van halfvolle melk. Milner bevat daarom van nature minder vet dan kaas die gemaakt wordt van volle melk (48+ kaas). Van Milner kun je dus ongegeneerd genieten! 

Zeker als je weet dat Milner je veel goede voedingsstoffen levert. Voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt. Niet voor niets verdient 30+ kaas volgens het Voedingscentrum een plekje in de Schijf van Vijf. 

Weidemelk
Milner wordt gemaakt van weidemelk.
Weidemelk is melk, afkomstig van koeien die minstens 120 dagen per jaar minimaal 6 uur per dag in de wei lopen. Halfvolle weidemelk is de basis voor de pittige 30+ kaas van Milner.

Onze producten
Voor veel Nederlanders is de vertrouwde boterham met kaas nog steeds het favoriete broodbeleg. Of je nu een stuk vers van het mes wilt of gaat voor het gemak van plakken of voorverpakte stukken, kaas van Milner is er voor iedereen. Van jong tot oud en van ‘naturel’ tot varianten met komijn en mosterd. Wat is jouw favoriet? Het hele assortiment van Milner vind je hier.

Onze producten