product image
 • De Labradoriet edelsteen verenigt jouw krachten en reflecteert jouw energie en licht. Draag deze edelsteen om de beste versie van jezelf te worden.

  Details

  • Soort: Armband
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Elastiek, Kralen, Messing, Edelsteen, Glaskraal, Verzilverd
  • Edelsteen: Labradoriet
  Over A Beautiful Story
  A Beautiful Story is een fair trade lifestylemerk met productie in Nepal en India. Wij geloven dat iedereen op deze wereld een mooi verhaal heeft.De sieraden en andere cadeautjes van A Beautiful Story hebben stuk voor stuk een bijzondere betekenis. Denk bijvoorbeeld aan edelstenen verwerkt in een armband, zoals rozenkwarts voor liefde of zwarte onyx voor succes en zelfvertrouwen. Mooi om te geven én om te krijgen.

  Ook een mooi verhaal voor de makers
  De kettingen, armbanden en oorbellen van A Beautiful Story worden 100% handgemaakt door talentvolle vakmensen in Nepal en India. Zij knopen letterlijk met liefde, passie en geduld alle verhaallijnen aan elkaar. En uiteraard volgens de principes van fair trade. Als dat geen ‘beautiful story’ is!

  Heb je vragen, suggesties of opmerkingen?
  Je kunt ons bereiken per email, chat, whatsapp of telefoon tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag.
  Tel: +31 (0) 20 707 02 88 (ook voor Whatsapp).
  E-mail: info@abeautifulstory.nl.

  Adres:
  Veemarkt 22
  21019 DG Amsterdam

 • Algemene Voorwaarden voor Online Webshop

  Artikel 1. Algemene Voorwaarden
  1.1 De Algemene Voorwaarden van A Beautiful Story zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van A Beautiful Story. Wanneer u een artikel bestelt, gaat u akkoord met deze Voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Als er vragen zijn over deze Voorwaarden, neem dan contact op met A Beautiful Story via info@abeautifulstory.nl bel 020-7070288.

  Artikel 2. Overeenkomst en Bestelling
  2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. A Beautiful Story verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is A Beautiful Story de enige eigenaar van de producten.
  2.2 Zodra de bestelling is verwerkt, ontvangt u per e-mail een bevestiging dat de bestelling geplaatst is. Zodra de betaling voldaan is, ontvangt u een e-mailbericht dat de betaling is geaccepteerd, hierbij zit een factuur (met vermelding van btw), de details van de bestelling en het retourformulier.
  2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle producten zijn handgemaakt en kunnen dus iets afwijken. Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren (zie artikel 6), maar het kan niet een aanleiding vormen om een claim in te dienen.
  2.4 Aan eventueel overeengekomen afwijkingen kunt u geen rechten voor toekomstige transacties ontlenen.

  Artikel 3. Betaling en Betaalmethoden
  3.1 Betaling geschiedt via de webshop per iDeal, creditcard (Visa- en Master Card) of bank overboeking. A Beautiful Story accepteert iDeal-betalingen via diverse banken.
  3.2 A Beautiful Story accepteert kortingscodes, cadeaubonnen en cadeaukaarten. Kortingscodes bieden een korting op artikelen. Dit kan een bepaald percentage of bedrag zijn van het totaalbedrag exclusief verzendkosten. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij A Beautiful Story. Cadeaukaarten worden onder andere geaccepteerd van: Webshop Giftcard en EcoKadobon.
  3.3 Indien A Beautiful Story per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website – en het gaat duidelijk om een vergissing – hebben wij het recht om dat aan te passen. Ook als u dat artikel al
  heeft besteld. A Beautiful Story zal in dat geval contact met u opnemen.
  3.4 Alle productprijzen op www.abeautifulstory.nl of www.abeautifulstory.eu zijn in euro’s, inclusief 21% btw, maar exclusief verzendkosten.
  3.5 Creditcardgegevens zoals creditcardnummer, vervaldatum, etc., worden automatisch overgedragen via een versleuteld en beveiligd systeem naar de betaalmeester zonder dat A Beautiful Story of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn volledige creditcard gegevens niet zichtbaar.

  Artikel 4. Verzendkosten en Levertijd
  • Nederland 1-3 werkdagen €1.95
  • Landen binnen de EU 3-5 werkdagen €4,95
  • De rest van de wereld 2-10 werkdagen €9,95
  Artikel 5. Levering
  5.1 Alle bestellingen worden per post verstuurd.
  5.2 Als het verkeerde afleveradres is opgegeven en daarom extra kosten van toepassing zijn brengt A Beautiful Story deze extra kosten bij u in rekening.
  5.3 A Beautiful Story streeft er altijd naar de bestelling binnen de verwachte levertijd door u te laten ontvangen. A Beautiful Story is niet aansprakelijk voor vertragingen door postdiensten.
  5.4 Tot en met het moment van levering draagt A Beautiful Story de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u.
  5.5 Houd er rekening mee dat de in artikel 4 genoemde levertijden de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. A Beautiful Story zal echter altijd alles in het werk stellen om te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt.

  Artikel 6. Zichttermijn
  6.1 A Beautiful Story streeft ernaar alle klanten blij te maken met hun aankoop. Toch raden wij u aan de kwaliteit en het aantal producten binnen zeven (7) werkdagen te controleren. Als er iets niet in orde is, stuur dan een e-mailbericht naar info@abeautifulstory.nl. Indien er binnen zeven (7) werkdagen door A Beautiful Story geen schriftelijke bezwaren zijn ontvangen, gaat A Beautiful Story ervan uit volledig aan haar verplichtingen te hebben voldaan.
  6.2 Tijdens de zichttermijn dient u zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. U zal het product slechts in mate gebruiken voor zover nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
  6.3 U stuurt (de) (het) artikel(en) binnen de zichttermijn in de originele verpakking, samen met het ingevulde retourformulier naar het adres wat op het retourformulier staat aangegeven.

  Artikel 7. Retourneren en Omruilen
  7.1 U heeft het recht om de geleverde artikelen van A Beautiful Story binnen veertien (14) dagen na ontvangst te retourneren. We hopen natuurlijk dat u blij bent met uw aankoop. Als dat niet het geval is, heeft u, als koper, vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen, veertien (14) dagende tijd om het product terug te sturen.
  7.2 Het retourformulier moet altijd worden meegestuurd.
  7.3 U kunt het pakket samen met het retourformulier terugsturen naar:
         A Beautiful Story
         Veemarkt 222
         1019 DG Amsterdam
         The Netherlands
  7.4 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor u.
  7.5 Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.
  7.6 Restitutie van de betaalde prijs, exclusief verzendkosten, vindt plaats binnen veertien (14) werkdagen na ontvangst en controle.
  7.7 Indien er betaald is met een cadeaubon dan zal er een nieuwe cadeaubon worden aangemaakt (er wordt geen geld teruggestort).

  Artikel 8. Garantie
  8.1 Na de zichttermijn van veertien (14) dagen (artikel 5.1) geeft A Beautiful Story twee (2) maanden garantie op de kwaliteit van het product. Als u niet tevreden bent met de kwaliteit van het product,
  dan kunt u een e-mail sturen naar info@abeautifulstory.nl.
  8.2 A Beautiful Story zal u een passend alternatief voorstellen, maar A Beautiful Story besluit voor welke van de volgende opties wordt gekozen.
  • Vervanging
  • Restitutie
  8.3 In het geval van restitutie, vindt terugbetaling (inclusief verzendkosten) plaats binnen veertien (14) werkdagen na ontvangst van een foto van het beschadigde artikel en controle.
  8.4 Als we het artikel vervangen, kan dat tot veertien (14) werkdagen duren.
  8.5 De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als er door u of anderen wijzigingen aan het product zijn aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is.

  Artikel 9. Verzorginstructies
  De sieraden van A Beautiful Story zijn handgemaakt en bestaan uit diverse kostbare materialen. Om ervoor te zorgen dat de sieraden lang mooi blijven, willen wij u graag de volgende verzorg instructies
  meegeven:
  • Verguld/ verzilverd
  Om voor de verzilverde en vergulde sieraden kleur te behouden moet u deze afdoen voor het douchen of zwemmen of als er kans bestaat dat het sieraad op een andere manier nat wordt. Vermijd ook het gebruik van parfum, andere oliën en lotions op de sieraden. Deze producten kunnen namelijk de zilveren of gouden toplaag van de sieraden beschadigen.
  • Sterling zilver
  Als u uw zilveren sieraden een tijdje niet heeft gedragen dan kan het zijn dat de kleur iets donkerder is geworden, maar maak u geen zorgen! Gebruik wat zilverpoets (Silvo bijvoorbeeld) en een droge doek en uw sieraden zullen er weer als nieuw uitzien.
  • Messing (brass)
  Messing kan soms donkerder van kleur worden als u het langere tijd heeft gedragen, maar ook dit materiaal kan eenvoudig worden opgepoetst met bijvoorbeeld Brasso en een droge doek.

  Artikel 10. Copyright
  10.1 Alle foto's en afbeeldingen die worden gebruikt door A Beautiful Story zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van A Beautiful Story mogen foto's en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

  Artikel 11. Geschillen
  11.1 Op de overeenkomst en deze algemene Voorwaarden is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing.
   
  Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 06-04-2018.

A Beautiful Story - Nirmala Labradoriet Zilver Armband

Deze armband bestaat uit zeven strengen, gemaakt van een combinatie van gekleurde glaskralen en verzilverde messing kralen geregen op elastiek. Ze worden samengehouden door een handgemaakte ring met daaraan een Labradoriet edelsteen.

Sieraden met een betekenis Handgemaakt, dus altijd uniek!

Aantal

Aantal

€ 34.95 20.97
+ 13.98 Eurosparen-euro’s

* Dit product heeft een verwachte levertijd van 5 werkdagen

± 5 werkdagen levertijd

423

Eurospaarders bekeken dit ook

Nieuw
Online betalen via je eigen bank