Oud

Milner Oud - 30+ oude kaas
Milner Oud is een kaas voor iedereen die van een beetje pit houdt. Met een rijpingsproces van 10 tot 12 maanden, heeft deze oude kaas de tijd genomen om op smaak te komen. Het resultaat is een stevige, pikante kaas met extra veel smaak. Deze kaas doet het goed op een kaasplank bij de borrel, met olijven en mosterd. Of leg er een stukje gember op voor een geweldige smaaksensatie!

Oude kaas met halfvolle melk
Het klopt dat oude kaas vaak vetter is dan jonge kaas, maar door we alleen halfvolle melk gebruiken is Milner Oud veel minder vet dan een gewone volvette oude kaas. De melk komt van echte Hollandse koeien, die veel en lang in de wei mogen staan. En dat proef je terug in Milner Oud!

Hoe gezond is Milner Oud?
Kaas is hartstikke gezond. Het is een zuivelproduct en die zitten boordevol gezonde voedingsstoffen. Zo levert Milner Oud een belangrijke bijdrage aan de dagelijkse inname van eiwit, wat zorgt voor gezonde spieren en botten. Hartstikke belangrijk voor kinderen die in de groei zijn, maar ook voor volwassen die fit en vitaal willen blijven. 

Kaas-inspiratie
In blokjes, plakjes of geraspt. Met zoveel verschillende mogelijkheden moet je haast wel iets lekkers kunnen maken. Rasp het over de spaghetti of maak er een luxe lunch van met een Geroosterde Krenten-Triangel met Milner Oud en Bosvruchten

Trek gekregen in een stuk oude kaas? Milner Oud is verkrijgbaar in: 

Vers van het mes, in plakken en stukken
Voorverpakte plakken, 150 gram

Link recept
Geroosterde Krenten-Triangel: https://www.milner.nl/recepten/geroosterde-krenten-triangel 

Oud - Kaaswiel

Oud - Kaaswiel
  • Oud - Kaaswiel Oud - Kaaswiel
  • Oud - Verse plakken Oud - Verse plakken
  • Oud - Vers stuk Oud - Vers stuk
Oud - Voorverpakte plakken

Oud - Voorverpakte plakken
  • Oud - Voorverpakte plakken Oud - Voorverpakte plakken

Meer over onze andere kazen