Speltbrood met kaas, eiersalade & aspergetips

Ingrediënten:

Wat heb je nodig voor 4 personen?

8 sneetjes speltbrood
8 plakken MILNER Jong
100 gram groene aspergetips
Olijfolie
Verse basilicum
2 lente-uitjes
Eiersalade (150 gram)    
Peper uit de molen

Benodigdheden:

Grillpan

Bereiding:

  1. Snijd de onderkant van de aspergetips af
  2. Bak de aspergetips beetgaar in een grillpan met olie
  3. Snijd de lente-uitjes flinterdun en meng door de eiersalade
  4. Bestrijk de sneetjes brood royaal met eiersalade
  5. Leg hier een plak MILNER Jong op
  6. Verdeel de aspergetips en basilicum over de sneetjes brood
  7. Maak het broodje af met een ‘twist’ peper uit de molen
Tip: Lekker in combinatie met aspergesoep

Eet smakelijk!