Parken in de spotlight

Dagje Amsterdam

Lovers: Ontdek de schoonheid van de Amsterdamse grachten

Op deze 1 uur durende rondvaart zul je worden verleid door de schoonheid van de Amsterdamse grachten. De comfortabele rondvaartboot vervoert je over de in de Gouden eeuw gegraven grachten, welke sinds 2010 erkend zijn als UNESCO Werelderfgoed.

Je zult je verbazen over de architectuur van de imposante grachtenhuizen en pakhuizen. Verder zul je kennis maken met de belangrijkste bezienswaardigheden die Amsterdam rijk is. Zo zul je onder andere over de Amstel, langs de bekende Magere brug en het wereldberoemde Anne Frank huis varen. Vanaf het water bekeken is de Westerkerk mogelijk nog fotogenieker dan vanaf straatniveau.

Je bezoek aan Amsterdam is pas compleet wanneer je de stad vanaf het water hebt beleefd.

Lees meer ›

  Lovers Canal Cruise
 • Prins Hendrikkade 25
 • 1012 TM Amsterdam (Nederland)
 • +31 (0) 20-530 10 90
 • www.lovers.nl

Neem een kijkje achter de schermen van de Amsterdam Arena!

Tijdens de ArenA Stadiontour krijg je onder leiding van een enthousiaste gids een unieke kijk achter de schermen van een van de succesvolste voetbalclubs in de geschiedenis. Neem een selfie in de kleedkamer van Ajax en maak je ervaring compleet met een bezoek aan de Ajax Gallery of Fame. De tour duurt ca. 75 minuten en neemt je mee naar alle hoogtepunten van de Amsterdam ArenA. In de perskamer waan je je de nieuwe coach van Ajax en via de dug-out beland je op de beroemde grasmat.

 • Ruik het heilige gras in de dug-out
 • Neem een selfie in de Ajax kleedkamer
 • Sta de pers te woord zoals Coach Peter Bosz
 • Bewonder de Ajax -geschiedenis in de Gallery of Fame
Lees meer ›

  Amsterdam Arena
 • ArenA Boulevard 1
 • Postbus 22981
 • 1100 DL Amsterdam (Nederland)
 • +31 20 311 1333
 • www.amsterdamarena.nl

BODY WORLDS: The Happiness Project Ontdek het effect van geluk op je gezondheid!

Ontdek de wonderen van het menselijk lichaam. Vind het geluk in het anatomiemuseum BODY WORLDS in hartje Amsterdam!

BODY WORLDS: The Happiness Project is een permanente tentoonstelling die laat zien wat ons gelukkig maakt en wat het effect hiervan is op onze gezondheid.

BODY WORLDS is een fascinerend en leerzaam museum, met meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen.

Lees meer ›

Schiphol Behind the Scenes: Een kijkje achter de schermen van luchthaven Schiphol

Je hoeft niet te vliegen om te ervaren dat er op de luchthaven veel gebeurt. Schiphol is feitelijk een stad in het klein. Zou je deze stad van heel dichtbij willen beleven? Dat kan, met Schiphol Behind the Scenes…

Dat buiten/om de luchthaven veel gebeurt, laat de Schiphol Behind the Scenes tour zien. Deze multimedia tour geeft je een kijkje achter de schermen van de luchthaven en is een ware beleving. Beleef Schiphol van heel dichtbij!

Luchthaven Schiphol
De luchthaven Schiphol verwelkomt jaarlijks tientallen miljoenen mensen, die naar Schiphol komen om te vliegen, vliegtuigen te bekijken, te ontspannen, te shoppen, of om te werken. Er komt best een hoop bij kijken om vliegtuigen te laten vliegen. Zoveel, dat je feitelijk kunt stellen dat Schiphol een kleine stad is. Laat je verrassen, ontdek hoe Schiphol werkt en wat er allemaal bij komt kijken om al die miljoenen passagiers af te handelen.

Lees meer ›

De Tour
De Schiphol Behind the Scenes tour laat zien wat er allemaal wel niet gebeurt op een luchthaven. De Schiphol Behind the Scenes multimedia tour geeft je een kijkje achter de schermen van de luchthaven en is een ware beleving. De tour brengt je op plekken waar je normaal gesproken niet zou komen. Hierbij kun je denken aan de brandweer, de sneeuwvloot, de grote hangars, het platform op Schiphol Oost en nog veel meer. Doordat je met de tour langs deze locaties rijdt, zie je met eigen ogen hoe alles in zijn werk gaat. Ter aanvulling worden er videobeelden en foto's op schermen in de bus getoond, zodat je geen enkel detail hoeft te missen. Verhalen zijn trouwens niet het enige wat je te horen krijgt, maar kom dat zelf maar ervaren en: beleef Schiphol van heel dichtbij!

bodyworlds

Hoge kortingen op minimaal 30 topuitjes

archeon

Met je e-tickets direct naar binnen

plopsa

Actie loopt van 30 maart 2017 t/m 31 oktober 2017

wildlands

Sparen met verpakkingen van 13 merken