Park in de spotlight

NIEUW: Wondergarden & WICKED WHEELS bij bobbejaanland!

Speels genieten in het groen? Dat kan in onze nieuwe groene zone! Een interactieve speeltuin met een ongezien klimgedeelte - de énige in de Benelux - en bijna 500m2 speelplezier. Even uitblazen? Dat kan in het volledig vernieuwde restaurant The Lake House met groot terras aan het water waar je zicht hebt op de speeltuin!

WICKED WHEELS – 8 juli 2017 t/m 27 augustus 2017
Klaar? Actie! Beleef deze zomer de gloednieuwe stuntshow Wicked Wheels! Denk: epische car tricks, piepende banden, geschifte drifts en sensationele special effects. Leer de termen two-wheeling, backflips of handbrake turn alvast vanbuiten. Geen enkele stunt blijft gespaard! Een spectaculair spektakel van auto’s en motors die door vlammen de lucht in vliegen en knappe tricks uitvoeren. Je waant je bijna op een filmset in Hollywood! Maak je klaar voor Wicked Wheels, van 8 juli tot en met 27 augustus in ’t plezantste land!

Over Bobbejaanland:
Tem de golven van de Wildwaterbaan, ga op ontdekking in The Forbidden Caves of sta oog in oog met de enige, echte King Kong. 

Meer snelheid?
Vlieg door de dubbele schroeven en duizelingwekkende loopings in cle zeven rollercoasters

Meer avontuur?
Snel dan naar hel mysterieuze Khyonesia voor onze nieuwste Virtual Realityachtbaan Mount Mara, waar de kwade geesten een enorme vulkaanuitbarsting hebben veroorzaakt. Slaag jij erin om de dodelijke vuurzee voor te blijven? 

Tijd voor een rustpauze! Stap in ons legendarische reuzenrad en geniet van het wonderbaarlijke uitzicht over 't plezantste land. Om daarna meteen door te stormen naar onze gloednieuwe stuntshow Wicked Wheels! Een spectaculair spektakel van auto·s en motors die door vlammen de lucht in vliegen en sensationele stunts uitvoeren. 

Kortom, achter elke boom schuilt een nieuwe attractie leuker dan de vorige. Bobbejaanland, dat is plezant met een grote P. 

bodyworlds

Hoge kortingen op minimaal 30 topuitjes

archeon

Met je e-tickets direct naar binnen

walibi

Actie loopt van 30 maart 2017 t/m 31 oktober 2017

wildlands

Sparen met verpakkingen van 13 merken