Parken in de spotlight

Onder water en in de lucht

MARVEL Superhelden parcours

Speciaal dit klimseizoen in Klimbos Garderen is het MARVEL Superhelden parcours. Een unieke samenwerking met Disney XD levert een verrassend leuk parcours op waarbij iedereen zich een ware superheld voelt!
Benieuwd welke superheld je tegenkomt op dit parcours? Kom je snel klimmen?

Heb jij altijd al eens willen fietsen door de bomen?
Dat kan in Klimbos Garderen! Stap op 25 meter hoogte op de fiets en rijd van boom naar boom. Vergeet vooral niet om je heen te kijken, het uitzicht is een mooie bonus!

Klimbos Garderen
Putterweg 81
3886 PG Garderen
Nederland
0577 460 443
www.klimbosgarderen.nl

Ontdek ZOOveel in Avifauna

Avifauna staat voor een heerlijke dag tussen de dieren met superveel activiteiten, zoals lori’s voeren in de Lori Landing en de unieke vogeldemonstraties. Ook kun je kijken bij het voeren van de pinguïns, pelikanen en halfapen. Tenslotte beleef je urenlang speelplezier in de XXL speeltuin. In het eerste weekend van september is het gierenweekend, waarbij het hele weekend in het teken staat van deze geweldige dieren. Je kunt een voedering bijwonen en alles te weten komen over deze prachtige vogels. In het weekend van 23 september is de hoofdrol weggelegd voor de helmkasuaris tijdens het kasuarisweekend. Ook nu zijn er talloze extra activiteiten rondom deze bijzondere loopvogel!

Speciale activiteiten 2017:

Lees meer ›

  Vogelpark Avifauna
 • Hoorn 65
 • 2404 HG Alphen aan den Rijn Nederland
 • 0172-48 75 75
 • www.avifauna.nl

Gierenweekend 2 – 3 september
In de grote gierenvolière van Avifauna leeft de Rüppels gier samen met een iets kleinere gierensoort uit Afrika, de witkopgier. Op een andere plaats in het park leven de aasgieren. Avifauna maakt van het hele eerste weekend van september Gierenweekend. Je kunt deelnemen aan een aantal activiteiten en natuurlijk kom je oog in oog te staan emt de gieren van Avifauna..

Kasuarisweekend 23 – 24 september
Wereldwijd is de laatste zondag van de maand september 2017 uitgeroepen tot ‘World Cassowary Day’. In 2017 valt Wereld Kasuaris Dag op zondag 24 september. Verschillende organisaties zetten zich op deze dag in om meer aandacht te krijgen voor de. Ook Avifauna doet dit jaar - voor de derde keer – mee en wel op twee dagen: zaterdag 23 en zondag 24 september.

Tijdens het Kasuarisweekend kun je in Avifauna deelnemen aan een aantal leuke activiteiten. Natuurlijk kom je ook oog in oog te staan met onze Helmkasuaris.

Nieuw in Sea Life : VIS FANTASIE! Een zee vol kleuren

VIS FANTASIE
Kleur je eigen vis en breng hem tot leven in ons levensechte aquarium

Nieuw in 2017: Schildpad Crèche
In deze tentoonstelling “Schildpad Crèche” kan de bezoeker alles leren over de zoetwaterschildpadden en hun spannende familieleden die al meer dan 200 miljoen jaar op deze aarde leven! Zoals de Noordelijke Slangenhalsschildpad die voorkomt in Australië en Nieuw Guinea en wel 32cm kan worden. Naast deze bijzondere soort zijn er nog 3 soorten te bewonderen: de Onechte landkaartschildpad, de Chinese streepnekschildpad en de Chinese drieklauw die wel 60 jaar oud kan worden.

Lees meer ›

Over SEA LIFE
Ontdek de verrassende onderwaterwereld in SEA LIFE Scheveningen & kom oog in oog met haaien, roggen, otters en nog veel meer leuke dieren! Ontmoet ook de pinguïns in hun mooie buitenverblijf. Elke dag zijn er leuke voerpresentaties en in de schoolvakanties extra (kinder)activiteiten. SEA LIFE is bijna geheel overdekt dus ook ideaal uitje bij slecht weer.

  SEA LIFE Scheveningen
 • Strandweg 13
 • 2586 JK Den Haag Nederland
 • 070 354 2100
 • www.sealife.nl
bodyworlds

Hoge kortingen op minimaal 30 topuitjes

archeon

Met je e-tickets direct naar binnen

plopsa

Actie loopt van 30 maart 2017 t/m 31 oktober 2017

wildlands

Sparen met verpakkingen van 13 merken