Terug naar overzicht


Ingrediƫnten

  • 2 sneetjes witbrood

  • 1 el appelstroop

  • 1 plak Milner Belegen Kaas

  • 1 kleine rode ui

  • Balsamico azijn

  • 1/2 rode appel

  • Handje rucola

  • Peper en zout

  • Olijfolie om in te bakken

  • Koekenpan

Voorbereiding

  1. Halveer de ui en snijd in dunne ringen. Verhit de olie in de pan en bak de ui tot deze glazig is geworden. Blus dan af met een scheut balsamico azijn. Laat even afkoelen.

  2. Snijd de appel in flinterdunne plakken. Besmeer de sneetjes brood met appelstroop. Beleg een snee met de plak kaas. Verdeel de balsamico uitjes, appel en rucola erover. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Dek af met de tweede snee brood en snijd de sandwich door de helft. Smullen maar!