Ingrediënten

  • 4 Italiaanse Focaccia’s (a 200 gr)
  • 8 plakken MILNER Belegen
  • Tonijn (blik 300 gr. op olie)
  • 1 Tomaat
  • 1 Rode ui
  • Kappertjes (20 gr)
  • 3 eetlepels Truffel-Mayonaise
  • Zout en Peper uit de molen

Bereiding

  1. Meng de blokjes tomaat en ui, tonijn (uitgelekt), kappertjes en mayonaise
  2. Breng eventueel verder op smaak met zout en peper
  3. Bak de focaccia’s af in de oven (niet te donker)
  4. Snijd de focaccia’s over het midden door
  5. Beleg de onderkant met 1 plak MILNER Belegen
  6. Verdeel het tonijnmengsel over de kaas
  7. Leg de laatste plakken MILNER Belegen er op
  8. Sluit af met de focaccia bovenkanten
  9. Plaats het geheel nog 3 minuten in de oven

Meer inspiratie

Met Milner Jong ku je nog meer heerlijke gerechten bereiden. Bekijk eens een van onderstaande recepten!