Ingrediënten

  • 4 Italiaanse Focaccia’s (a 200 gr)
  • 8 plakken Milner Belegen
  • Tonijn (blik 300 gr. op olie)
  • 1 Tomaat
  • 1 Rode ui
  • Kappertjes (20 gr)
  • 3 eetlepels Truffel-Mayonaise
  • Zout en Peper uit de molen

Bereiding

  • Meng de blokjes tomaat en ui, tonijn (uitgelekt), kappertjes en mayonaise
  • Breng eventueel verder op smaak met zout en peper
  • Bak de focaccia’s af in de oven (niet te donker)
  • Snijd de focaccia’s over het midden door
  • Beleg de onderkant met 1 plak Milner Belegen
  • Verdeel het tonijnmengsel over de kaas
  • Leg de laatste plakken Milner Belegen er op
  • Sluit af met de focaccia bovenkanten
  • Plaats het geheel nog drie minuten in de oven

Meer inspiratie

Met Milner Jong kun je nog meer heerlijke gerechten bereiden. Bekijk eens een van onderstaande recepten!