Ingrediƫnten

  • 8 Pita broodjes
  • 8 plakken MILNER Jong Belegen
  • 8 eetlepels Humus
  • Groene olijvenringetjes (50 gr)
  • 2 Little Gem sla (mini Romaine sla)
  • 1 citroen
  • Olijfolie
  • Ansjovis (blik 200 gr)
  • 1 kleine Sjalot
  • Platte Peterselie (15 gr)

Bereiding

  1. Voeg een gelijk deel olie toe aan het sap van 1 citroen
  2. Meng dit door de sla
  3. Toast de pitabroodjes in de grill-toaster
  4. Snijd ze direct aan 1 kant open
  5. Smeer een lepel Humus in elk broodje
  6. Verdeel de sla in de broodjes en schuif in elke pita een plak MILNER Jong Belegen
  7. Vul de broodjes verder af met in dunne ringen gesneden sjalot, de uitgelekte ansjovis, olijfringetjes en peterselie